Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De Klankschaal over het begin van Leven in Aandacht

De Klankschaal over het begin van Leven in Aandacht

Vijfentwintig jaar geleden werd St. Leven in Aandacht geboren en nu is ze een volwassen en eigentijdse ondersteuning voor alle beoefenaars op het pad. Met Fred den Ouden en Eveline Beumkes kijken we terug naar de oprichting. En met het feestprogramma in mei dit jaar met Sr. True Dedication voeden we onze beoefening, aldus Gré Hellingman in het voorwoord van het nieuwste nummer van de Klankschaal.

Gré vervolgt: “Het interview met Anneke Brinkerink vertelt over de moed om te helen en is één van de vele artikelen in deze Klankschaal. Daarnaast verwelkomen we Josephine Wernsen, die de redactie komt versterken en al een prachtig begin heeft gemaakt door voor deze Klankschaal de communicatie op zich te nemen. Naast een welkom is er ook een afscheid. Pieter Loogman, die zoveel vertaalde en redigeerde de afgelopen tien jaar, gaat de redactie verlaten. We gaan zijn zachte en doordachte aanwezigheid en zijn warmte missen.

Daarom direct hierbij een oproep aan onze lezers om versterking van de redactie. Heb je kwaliteiten en ruimte in tijd en energie, laat het ons weten via ons e-mail adres . En hartelijk dank aan allen, die oude foto’s voor dit nummer hebben opgezocht. Hiermee is het een mooie terugblik op vijfentwintig jaar Leven In Aandacht geworden!”

Als je belangstelling hebt voor de Klankschaal dan kun je de bladerbare versie bekijken op deze webpagina.

Wil je ook de Klankschaal 3 x per jaar ontvangen? Meld je dan aan als donateur bij de stichting Leven in Aandacht. Voor tenminste 20 euro per jaar ontvang je drie prachtige en inspirerende nummers. Word ook donateur!

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden