Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Een troostdeken voor onze planeet

Een troostdeken voor onze planeet
'Troostdeken voor onze planeet' is een project van Gijsje van Bakel dat zij is gestart na het zien van de film ‘A Life on Our Planet’ van David Attenborough. Zij zocht naar een manier om de gevoelens somberheid die deze film bij haar opriep om te zetten in positieve energie. Hieruit is ‘Troostdeken voor onze Planeet’ geboren. Een mooi voorbeeld van hoe een lotus geworteld is in de modder.

Wij kunnen samenwerken!

Met deze deken wil Gijsje de wereld laten zien dat wij mensen in staat zijn om samen te werken. En om de wereldleiders te laten zien dat het NU de tijd is om in actie te komen tegen klimaatverandering. Want als we samenwerken, kunnen we de klimaatverandering een halt toeroepen en de aarde weer onze Troostdeken laten zijn.

Iedereen kan zich er aan dit project verbinden door een lapje van 11 bij 11cm op te sturen naar Gijsje. Hoe? Dat kun je lezen op haar website. Het lapje mag worden gebreid, gehaakt, genaaid, geknoopt, etc. Na ontvangst van de losse lapjes maakt zij er een grote Troostdeken van die zij gaat presenteren op de VN-klimaatconferentie 2021 in Glasgow!

Als je mee wilt doen of meer wilt weten over de Troostdeken kun je hier meer lezen.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden