Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Geleide meditatie met zuster True Holding online

Het ICT-bedrijf ‘Salesforce’ heeft in haar serie: ‘B-Well together’ zuster True Holding van Plum Village gevraagd een geleide meditatie te geven. Deze kun je bekijken op YouTube. De meditatie duurt een half uur en bevat praktische adviezen voor het leven ten tijde van Corona.

B-Well together is een videoserie waarin deskundigen op het gebied van welzijn worden gevraagd, om in deze moeilijke tijden, hun kennis met ons en onze families te delen. 

De geleide mediatie bestaat uit twee delen. Het begint met gewaarzijn van de adem en het lichaam. Op eenvoudige wijze geeft zuster True Holding advies over stoppen, zitten en ademen. In het tweede deel gaat zij in op hoe wij een goede vader of moeder voor onszelf kunnen zijn. Hoe wij kunnen omgaan met onze moeilijke gevoelens en met onze neiging voor deze op de vlucht te gaan. Aan het einde van de video geeft zij hiervoor twee praktische tips.Ook nu weer is het mogelijk het wonder van aandacht te ervaren. Al na een kort moment ervaren we meer rust, meer ruimte, meer vrede en meer aanvaarding van wie we zijn op dit moment. 

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden