Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

19 juni 2022

Internationale zomerretraite EIAB: Be beautiful, be yourself

Van 13-07-2022 t/m 17-07-2022 vindt in het European Intitute of Applied Buddhism (EIAB) de Internationale zomerretraite voor volwassenen plaats. Deze retraite biedt een programma alleen voor volwassenen en de voertaal is Duits en Engels en in de deelgroepen Engels, Duits en Nederlands. De retraite wordt geleid door Thay Phap An, Zr Bi Nghiem, Thay Phap Xa en Zr Song Nghiem.

Leerschool in loslaten

"Deze retraite wordt een leerschool in het loslaten van alle verwachtingen en druk om te presteren, zodat we gewoon onszelf kunnen zijn. Alleen op die manier kunnen we echt ontspannen en onszelf accepteren zoals we zijn, want het najagen van onze eigen idealen verspilt enorme energiebronnen en kan leiden tot burn-out.“

“De Boeddha leert ons hoe we vrede en geluk kunnen vinden in het huidige moment en hoe we kunnen beseffen dat we al meer dan genoeg voorwaarden hebben om gelukkig te zijn. We zullen diep in onszelf kijken om te kunnen herkennen wat we werkelijk nodig hebben om gelukkig te zijn.”

Praktische informatie

Aanwezigheid: Deze is gedurende de gehele retraite is vereist. Eerder of later komen is om organisatorische redenen niet mogelijk.
Accommodatie: Een enkele deelnemer kan slechts een enkele kamer boeken. Een gedeelde kamer kan alleen worden geboekt door personen die in hetzelfde huishouden wonen of zich samen inschrijven. Om veiligheidsredenen zijn de mogelijkheden voor campers/caravans en forenzen geannuleerd.
Korting: Als u in financiële moeilijkheden verkeert of student bent, kunt u een korting aanvragen. Let op: korting is alleen beschikbaar als u een kamer boekt zonder en-suite douche en toilet. Als dit het geval is, stuur dan een e-mail op registrar@eiab.eu
De Covid regels: Zie op de homepage van de website van het EIAB
Meer informatie en aanmelden: Zie op de website van het EIAB

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden