Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Liefde, hoop en vertrouwen - Online retraite met br Phap Xa

Liefde, hoop en vertrouwen - Online retraite met br Phap Xa
Broeder Phap Xa verzorgt opnieuw een online retraite 'Liefde, hoop en vertrouwen in moeilijke tijden'. De retraite begint donderdagavond 4 februari en eindigt zondagmiddag 7 februari. De retraite is een coproductie van St. Leven in Aandacht en het EIAB, de thuisbasis van de Nederlandse broeder. De vorige online retraite die we samen organiseerden, de herfstretraite, hebben veel mensen als heel inspirerend ervaren.

Onze geest is als een tuin met alle soorten zaden. Maar in moeilijke tijden lijkt het alsof alleen de zaden van angst, verdriet en wanhoop kunnen gedijen. De beoefening van mindfulness kan ons helpen goed voor onszelf te zorgen, zodat de zaadjes van liefde, hoop en vertrouwen niet verkommeren en we de kracht hebben om diepgaand in de wortels van ons lijden te kijken.

In deze online retraite hebben we een kostbare gelegenheid tot onszelf terug te keren. We oefenen samen zitmeditatie, diepe ontspanningsoefeningen, Dharma Delen, luisteren naar Dharma lezingen, etc.

Voor wie: iedereen is welkom. Enige ervaring met de beoefening in de traditie van Thich Nhat Hanh is prettig. Lees hier meer over de oefenimgen in de traditie van Thich Nhat Hanh / Plum Village.

Begeleiding: door de Nederlandse broeder Phap Xa, die in het Duitse klooster van Thich Nhat Hanh woont, het EIAB

Meer informatie en aanmelden 

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden