Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

20 augustus 2021

Oproep voor donaties renovatie EIAB klooster

De actie voor het inzamelen van geld voor de renovatie van het klooster van Groot Mededogen van het EIAB loopt nog door tot eind augustus. Er is veel geld nodig voor een ingrijpende renovatie van het hele gebouw. Br. Phap An en zr. Chan Kong deden al eerder namens het EIAB een oproep. Het is een heel bijzondere oproep, want in de periode van 1 april tot 31 augustus 2021 verhogen anonieme donoren jouw bijdrage. Een storting via St. Leven in Aandacht wordt met 20% verhoogd door een gulle Nederlandse anonieme donor. St. Leven in Aandacht stort deze verhoogde donatie door naar het EIAB. Stortingen aan het EIAB worden verdubbeld door een anonieme Amerikaanse donor. Deze donor heeft vanaf de start van het EIAB in 2009 een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het klooster annex studiecentrum om Thich Nhat Hanh te ondersteunen in zijn missie een 'wereldwijde cultuur van vrede en geweldloosheid op te bouwen'.

Uit de brief van br. Phap An en zr Chan Khong:

"We zijn zo blij en voelen zoveel dankbaarheid voor deze beoefening van de Perfectie van Vrijgevigheid van onze donateur dat we u graag willen uitnodigen om deel te nemen aan deze prachtige praktijk. Uw bijdrage is zeer belangrijk voor ons en zal ons helpen om de visie van onze geliefde leraar Thầy te realiseren in het creëren van dit Europees Instituut voor Toegepast Boeddhisme gevestigd in Waldbröl, Duitsland. Beschouw uzelf alstublieft als deel uitmakend van dit prachtige Dharmaproject dat door Thầy werd gestart in zijn poging om een wereldwijde cultuur van vrede en geweldloosheid op te bouwen."

Lees meer over de toestand van het kloostergebouw en de noodzakelijke werkzaamheden in de oproep / brief van het EIAB

EIAB Bankrekening informatie
Gelieve uw donatie van ieder bedrag naar de EIAB Bankrekening te sturen met de volgende aantekening:
Doel: Matching Fonds Donatie
Ontvanger: EIAB (Europees Instituut voor Toegepast Boeddhisme gGmbH)
Naam van de bank: Kreissparkasse Köln
Rekeningnummer: DE27 3705 0299 0341 5529 32
S.W.I.F.T - BIC COKSDE33XXX

Wij zijn u zeer dankbaar voor elk bedrag van uw donatie en bidden dat het grote mededogen van de Boeddha's, de Bodhisattva's en de Patriarchen u, uw familie en uw geliefden beschermen met een goede gezondheid, vrede en stabiliteit in deze uitdagende tijd van de COVID-19 pandemie.

Mogen de vruchten van onze beoefening van de Perfectie van Vrijgevigheid ten goede komen aan alle levende wezens, onze moeder Aarde en de hele kosmos.

Met diepe dankbaarheid, liefde en respect,
Thầy Pháp Ấn, Zr. Chân Không en broeders en zusters van het EIAB


Ook doneren mogelijk via Stichting Leven in Aandacht

Het is ook mogelijk uw donatie over te maken aan St. Leven in Aandacht onder vermelding van 'Renovatie EIAB'. Als u in Nederland woont kunt u dan gebruik maken van het belastingvoordeel van de ANBI-regeling. U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL52INGB0006839039 van St. Leven in Aandacht, Almere, Nederland. De stichting sluist het geld door naar het EIAB.