Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Plum Village vraagt donaties voor levensonderhoud kloosterlingen

  Plum Village vraagt donaties voor levensonderhoud kloosterlingen

Brief van het fondswervingsteam van de Plum Village gemeenschap:

Beste vrienden van Plum Village,
We zijn iedereen die sinds het begin van de Covid-19 pandemie heeft geholpen de Plum Village kloosters en oefencentra in stand te houden zeer dankbaar. Weet u verzekerd van onze diepste dankbaarheid. Onze kloosterbroeders en -zusters zijn er altijd voor ons; en wij hebben dit jaar door onze donaties met elkaar voor hen gezorgd. Samen zijn we de voortzetting van Thay's levenslange werk en helpen we het zaden van de mindfulness en ontwaken in de wereld te voeden.

Met de uitbreiding van de lockdowns over de hele wereld zullen onze kloosters voorlopig gesloten blijven, dus het is van vitaal belang dat we ervoor zorgen dat ze ondersteund worden tot het moment dat ze weer open kunnen gaan voor bezoekers. Daarom schrijven we u vandaag om te vragen of u Plum Village in deze ongekende tijd kunt steunen.

Zoals zuster Chan Khong eerder dit jaar heeft uitgelegd, zijn onze kloosters bijna volledig afhankelijk van retraite inkomsten en zijn ze door de sluitingen voor grote uitdagingen komen te staan. We moeten bijna 600 kloosterlingen die in 10 oefencentra wereldwijd wonen, voeden, huisvesten en gezondheidszorg bieden. Door uw vrijgevigheid hebben we genoeg geld ingezameld om in de meest elementaire behoeften van de kloosters te voorzien tot het einde van het jaar 2020, maar niet na die tijd. Daarom stellen we opnieuw ons vertrouwen in de vrijgevigheid van onze sangha en vragen we nederig om uw hulp.

De Plum Village kloosterlingen leven heel simpel. Hun dagelijks voedselbudget bedraagt 4 euro per persoon. Een donatie van 28 euro zorgt voor voeding voor een hele week. Kleine bedragen kunnen een groot verschil maken. De donaties gaan naar voedsel, basisbehoeften, het meest urgente onderhoud en de verdere ontwikkeling van de online retraites van Plum Village, die op dit kritieke moment de broodnodige steun bieden aan mensen over de hele wereld.

Klik hier voor je donatie

Het Plum Village Fondswervingsteam

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden