Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Steun kloosterlingen Plum Village community

Steun kloosterlingen Plum Village community
De mindfulness oefencentra in de traditie van Thich Nhat Hanh in de wereld, zoals Plum Village in Frankrijk en het EIAB in Duitsland, zijn financieel afhankelijk van het ontvangen van bezoekers en het organiseren van retraites. Door de coronacrisis vallen hun inkomsten geheel weg. De broeders en zusters doen daarom een beroep op de wereldwijde sangha om hen te steunen met een donatie.
Zo kunnen hun basiskosten van levensonderhoud worden betaald. Stichting Leven in Aandacht moedigt sanghaleden die iets kunnen missen, van harte aan te doneren.

Doneren kan op twee manieren:

1. Via de internationale Thich Nhat Hanh Foundation, die geld inzamelt voor alle kloosters wereldwijd (betalen met creditcard). Ga naar de donatiepagina van de Foundation.
2. Via de bankrekening van Stichting Leven in Aandacht. De donatie is dan (onder voorwaarden en alleen voor mensen die in Nederland wonen) ook aftrekbaar voor de belasting. Vermeld bij de donatie "Gift aan kloosterlingen Plum Village Community". Het rekeningnummer van de stichting is NL52INGB0006839039. St. Leven in Aandacht, Almere, NL.

Hartelijk dank!

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden