Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

18 april 2023

Twee retraites in Frankrijk bij Simply Canvas Farm

Op een steenworp afstand van de Lower Hamlet (Plum Village) in Frankrijk ligt ons plekje Simply Canvas Farm. Op onze plek organiseren we retraites op het gebied van mindfulness, introspectie, dans, permacultuur, maar ook vakanties voor gezinnen met tieners of kinderen. In mei en juni organiseren we twee mooie retraites waarbij de traditie van Thich Nhat Hanh centraal staat.

Mindfulness Retraite, 26 - 31 mei

Deze mindfulness retraite wordt begeleidt door Hein en Lara, welbekend door hun actieve rol in Wake Up in Nederland en met een grote ervaring in het geven van mindfulness en compassie trainingen. Een fijne retraite in de prachtige landelijke omgeving van Zuidwest Frankrijk. Een unieke kans om je gedachten en lichaam tot rust te brengen in een omgeving die je in balans brengt.

Simply Canvas Farm is de plek waar de retraite gegeven wordt. Sandra en Santi (ooit monnik en non in Plum Village) wonen op Simply Canvas Farm en zijn jullie host. De boerderij ligt vlakbij de Lower Hamlet van Plum Village en er zal ook een bezoek worden gebracht aan het klooster. Lees meer

26-31 mei 2023 in Frankrijk
Prijs vanaf €740 
Contact: hello@simplycanvasfarm.com

Oase Festival, 16 - 21 juni

Gedurende deze mooie retraite kijken we naar onze innerlijke tuin. We gebruiken de natuur als inspiratiebron en de mindfulnesstraditie van Plum Village als rode lijn om van je leven een oase te maken. Look Hulshoff, dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh, is één van de hoofdbegeleiders deze week en de de retraite wordt gegeven op Simply Canvas Farm (vijf minuten van de Lower Hamlet) de plek van Sandra en Santi (zij waren ooit monnik en non in Plum Village).

Gezamenlijk met natuurcoaching, tuinieren, mindfulness, meditatie, maar ook natuurkunst, beweging en muziek kijken we naar binnen. Hoe ziet onze innerlijke tuin er nu uit, waar moeten we hoognodig wieden en wat willen we nog aanplanten, veranderen en op laten bloeien om van ons leven een oase te maken. 

Er komen bijzondere begeleiders, die allemaal de keuze hebben gemaakt hun leven te vereenvoudigen en dichter bij de natuur te leven. Met hen maak je een plan voor je innerlijke tuin gedurende de retraite.  Op een ontspannen manier kun je, kennis maken met een andere levensstijl, je hoofd legen, je hart opladen en fijne mensen ontmoeten. Lees meer

Plek: Simply Canvas Farm in Frankrijk
Datum: 16-21 juni
Prijs vanaf: €695 met je eigen tentje of €795 in een accommodatie inclusief volpension en de retraite.
Contact: hello@simplycanvasfarm.com