Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Veel donaties ontvangen voor de kloosters

Veel donaties ontvangen voor de kloosters
Stichting Leven in Aandacht heeft onlangs €13.107,72 overgemaakt naar de Plum Village kloostergemeenschap. Sinds we een oproep om te doneren aan Plum Village (Frankrijk) en EIAB (Duitsland) hebben gedaan, in verband met de Coronacrisis, hebben we vele donaties ontvangen van beoefenaars uit onze gemeenschap in Nederland en Vlaanderen. Van het totaalbedrag was € 5.930 specifiek voor het EIAB bestemd.

De kloosters van de Plum Village gemeenschap hebben te kampen met fors inkomstenverlies door de coronamaatregelen. Alle kloosters in de hele wereld, behalve het EIAB, zijn dicht voor bezoekers. Het EIAB is sinds twee weken weer open voor deelnemers aan cursussen en weekends. Ook vinden daar in augustus weer twee wat grotere retraites plaats: de Duitse en de Nederlandse zomer retraite.

Lees hier de oproep van zuster Chan Khong om te doneren aan de kloosters

Wil je liever via St. Leven in Aandacht doneren? Dat kan. Maak je gift over naar NL52INGB0006839039. St. Leven in Aandacht, Almere onder vermelding van 'Donatie kloosters'. Deze gift kan je aftrekken van de belasting zodat je nog meer kunt geven.

Dankbetuiging

Hieronder een video met dankwoorden in vele talen van monniken en nonnen in Plum Village

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden