Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

13 september 2021

Veel geld opgehaald voor renovatie EIAB

Graag willen we jullie op de hoogte houden van de stand van zaken betreffende de inzamelingsactie.

In de nieuwsbrieven van mei en juli van dit jaar hebben we opgeroepen om geld te doneren aan het EIAB in Duitsland. Dit was nodig om een grote renovatie mogelijk te maken van het klooster van Groot Mededogen. We kunnen mededelen dat er afgelopen maanden in totaal 17.300 euro is overgemaakt door stichting Leven in Aandacht aan het EIAB. Het geld komt geheel ten goede aan de renovatie van het klooster en zal door een Amerikaanse donor nog verdubbeld worden.

Met dit geld wordt bijgedragen aan, onder andere, de volgende zaken: betalen van de architect, levensonderhoud van de arbeiders die meewerkten aan dit project, betalen van de vakkrachten, inrichting van de kamers voor de gasten van het klooster en voor de nonnen die daar wonen.

Inmiddels is de renovatie voltooid. Er werd een ceremonie gehouden om dankbaarheid te tonen hiervoor (foto).

ceremonie EIAB renovatie2

Dankbrief

Vanuit het EIAB hebben we een dankbrief ontvangen van het fondsenwervingsteam. Dat schrijft onder andere:

“... Dankzij uw gulle donatie en met de gezonde en mooie leefomgeving die nu wordt gecreëerd, wordt het voor ons gemakkelijker om het werk van onze leraar Thich Nhat Hanh voort te zetten en de beoefening van mindfulness in de wereld te brengen - voor het welzijn van alle levende wezens in Waldbröl, in Duitsland, in Europa en over de hele wereld. Wij buigen voor u in dankbaarheid en wensen u de bescherming en zegeningen van alle Bodhisattva's en Boeddha's.”

Dank voor jullie vrijgevigheid!

Lees hier de hele dankbrief van het EIAB