Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vrijwilligerswerk in de gevangenis

Ooit overwogen om vrijwilligerswerk te doen in de gevangenis? Dan is Stichting Duizend Handen dé aanspreekpartner voor jou. Op 11 juni is er een online introductiedag van 10:00 tot 14.30 uur. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar 
 

Stichting Duizend Handen

Stichting Duizend Handen is door Justitie erkend en zet zich in om boeddhistische vrijwilligers in contact te brengen met mensen die in detentie zitten of hebben gezeten. Op 11 juni hebben zij een online introductiedag van 10:00 tot 14.30 uur. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar

Vrijwilligers kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo is er de mogelijkheid om bezoekvrijwilliger te worden en eens in de paar weken bij een gedetineerde op bezoek te gaan. Soms bieden vrijwilligers ondersteuning aan boeddhistische meditatie-groepen in de gevangenis. Ervaren vrijwilligers kunnen ervoor kiezen als buddy bij te dragen aan een succesvolle terugkeer van ex-gedetineerden in de maatschappij.

Wat zoeken zij?

Stichting Duizend Handen zoekt vrijwilligers die 21 jaar of ouder zijn, beschikken over een stabiele persoonlijkheid en die zijn aangesloten bij een boeddhistische organisatie en/of goed zijn ingevoerd in het boeddhisme. Ze zoeken vooral vrijwilligers die wonen in de regio’s Zeeland, Brabant en Limburg. Meer informatie vind je op onze website: www.duizendhanden.nl.

Belangstelling

Heb je belangstelling? Geef je op voor de online introductiedag en ontvang een zoomlink. Deze introductiedag kan vrijblijvend worden bezocht. En is uiteraard verplicht als je vrijwilliger wilt worden. Wees welkom!

Overgenomen persbericht van Stichting duizend handen

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden