Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Mindfulness webinar serie voor leerkrachten vanaf 22 mei

Mindfulness webinar serie voor leerkrachten vanaf 22 mei

Onder de titel 'Caring for the Present Moment' biedt Wake Up schools  een webinar van vier vrijdagavonden aan. De serie is bedoeld voor leerkrachten en start 22 mei. De serie wordt georganiseerd in samenwerking met Avalokita, een mindfulness practice centrum in Italie . De voertaal is Engels.

 

Wake Up schools

Wake Up schools is een initiatief van Plum Village dat zich toelegt om mindfulness trainingen aan te bieden aan docenten, zodat ze de beoefening van mindfulness en ethiek kunnen toepassen in hun werk en leven, en deze kunnen delen met hun studenten en collega’s in hun schoolgemeenschappen.

In samenwerking met Avalokita, mindfulness practice centrum in Italië, heeft Wake Up schools een mindfulness webinar serie ontwikkeld die zich richt op docenten en onderwijzers. Tegelijkertijd staat de serie ook open voor andere geïnteresseerden.

De serie wordt gegeven door Richard Brady, Caroline Mai Bouquet en Nathalie Martin.

Richard is dharmaleraar en een ervaren retraitebegeleider, schrijver en coördinator van de Wake Up scholen in de VS.

Caroline is in 2002 geordineerd als non in Plum Village en heeft 18 jaar in kloosters gewoond en geleefd. Zij is inmiddels uitgetreden, maar onderricht nog steeds de Dharma en werkt inhaar groentetuin.

Nathalie geeft muziekles, lichaamswerk en meditatie aan kinderen en volwassen in Parijs.

Data

De bijeenkomsten zijn op 22 en 29 mei en 5 en 12 juni. Iedere bijeenkomst begint om 20:00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur en is beschikbaar via ZOOM of YouTube.

Als je meer wilt weten of je op wilt geven kun je de website van het Avalokitacentrum bezoeken.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden