Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Dit is geluk

dit is geluk

Ieder mens zoekt naar geluk, maar als het er is, wordt het vaak niet opgemerkt. In Dit is Geluk vraagt zenleraar Cuong Lu om een nieuwe manier van kijken. Daarvoor zijn aanwijzingen, oefening en geduld nodig.

Als we denken gelukkig te zijn, willen we het niet meer loslaten. We beseffen niet dat lijden en geluk twee kanten zijn van dezelfde medaille. We kunnen het een willen en het ander afwijzen. Om geluk werkelijke te ervaren moeten we het lijden durven onderzoeken en dat is meer dan alleen maar accepteren. In Dit is geluk nodigt Cuong Lu ons uit om de strijd te staken. Als we met aandacht aanwezig kunnen zijn bij het lijden, zullen we mooie ontdekkingen doen.

Met de kracht van zijn diepe inzicht en aansprekende voorbeelden leidt Cuong Lu ons stap voor stap naar een dimensie waar afgescheidenheid wegvalt en geluk, harmonie, vrijheid en compassie altijd aanwezig zijn.

Dit is geluk is ontstaan uit recent mondeling onderricht. Met dit boek is de verfrissende boodschap van Cuong Lu voor het eerst rechtstreeks beschikbaar voor een breed Nederlandstalig publiek. Met zijn herkenbare benadering brengt hij een bemoedigende boodschap: duurzaam geluk ligt binnen ieders handbereik.

Uitgever Asoka | 2017 | 160 blz | ISBN 9789056703721
Bestel dit boek bij bol.com via deze link

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden