Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh


De Klankschaal

Ons tijdschrift De Klankschaal is deze zomer (2018) verschenen in een geheel nieuw jasje: een prachtige full color uitvoering en een nieuwe opmaak. Hij bevat veel mooie verhalen uit de sangha, een dharmatalk van Thich Nhat Hanh en veel andere interessante berichten. En.... we hebben nu ook een bladerbare editie online, zodat je een indruk krijgt wat er zoal instaat.
De Klankschaal verschijnt driemaal per jaar. Het tijdschrift is bedoeld om contact te onderhouden met onze donateurs en met de sangha's en hen te inspireren in de beoefening. Elk nummer bevat een recente dharmalezing van Thich Nhat Hanh of van een andere dharmaleraar. Verder brengt De Klankschaal nieuws en ervaringen van beoefenaars uit de Nederlands-Vlaamse gemeenschap en de internationale gemeenschap (Plum Village, EIAB). De Klankschaal verschijnt in februari, juni en oktober 
 
Donateur worden
Wil je De Klankschaal ook zelf ontvangen, fysiek doorbladeren en delen met anderen, word dan donateur van Stichting Leven in Aandacht. Alle donateurs ontvangen de Klankschaal gratis per post thuis. Je wordt donateur door een machtiging in te vullen. Dat kan online via de knop hieronder (vul op de machtiging in 'betalen per kwartaal'). De bijdrage is minimaal € 20 per jaar.
 
Ik word donateur
 
Contact met de redactie:  
Contact met de administratie:    

 

Er zijn ruim 70 meditatiegroepen. Zoek een groep (sangha) bij jou in de buurt

homepage image placeholder