Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De Klankschaal

Ons magazine De Klankschaal verschijnt sinds de zomer 2018  in een mooi nieuw jasje: een prachtige full color uitvoering en een nieuwe opmaak. Het tijdschrift  bevat veel mooie verhalen uit de sangha, een dharmatalk van Thich Nhat Hanh of andere senior dharmaleraar, een column van een van de kloosterlingen, (voor)leesvoer voor kinderen. En.... we hebben nu ook een bladerbare versie online, zodat je een indruk krijgt wat er zoal instaat. 

Klik hier voor Klankschaal van herfst 2022

De stichting wil met het tijdschrift contact onderhouden met zijn donateurs, alsmede met de beoefenaars in de sangha's om hen te inspireren. Elk nummer bevat een dharmalezing van Thich Nhat Hanh of van een andere dharmaleraar. Verder brengt De Klankschaal nieuws en verhalen van beoefenaars uit de Nederlands-Vlaamse gemeenschap en de internationale gemeenschap (Plum Village, EIAB).

Donateur worden

Het mooiste is natuurlijk De Klankschaal zelf te ontvangen, fysiek door te bladeren, lezen en delen met anderen. Hiervoor word je donateur van Stichting Leven in Aandacht. Dat kan al vanaf 20 euro per jaar. Alle donateurs ontvangen de Klankschaal gratis per post thuis. Je kunt je (doorlopende donatie doen via de knop hieronder (kies voor donatie per kwartaal). 

Ik word donateur

Contact met de redactie: redactie@aandacht.net
Contact met de donateursadministratie: administratie@aandacht.net

Nummers downloaden

Klankschaal 60 najaar 2019 KS voorjaar 2020 Klankschaal 58 cover

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden