Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De Klankschaal

Ons magazine De Klankschaal verschijnt sinds de zomer 2018  in een mooi nieuw jasje: een prachtige full color uitvoering en een nieuwe opmaak. Het tijdschrift  bevat veel mooie verhalen uit de sangha, een dharmatalk van Thich Nhat Hanh of andere senior dharmaleraar en veel andere interessante berichten. En.... we hebben nu ook een bladerbare editie online, zodat je een indruk krijgt wat er zoal instaat. Klik hieronder op het icoontje. Via het balkje onderin kun je het online magazine verder vergroten.

De Klankschaal verschijnt driemaal per jaar, in februari, juni en oktober. De stichting wil met het tijdschrift contact onderhouden met zijn donateurs, alsmede met de beoefenaars en de sangha's om hen te inspireren. Elk nummer bevat een dharmalezing van Thich Nhat Hanh of van een andere dharmaleraar. Verder brengt De Klankschaal nieuws en ervaringen van beoefenaars uit de Nederlands-Vlaamse gemeenschap en de internationale gemeenschap (Plum Village, EIAB).

Donateur worden

Wil je De Klankschaal ook zelf ontvangen, fysiek doorbladeren, lezen en delen met anderen, word dan donateur van Stichting Leven in Aandacht. Alle donateurs ontvangen de Klankschaal gratis per post thuis. Je wordt donateur door een machtiging in te vullen. Dat kan online via de knop hieronder (vul op de machtiging in 'betalen per kwartaal'). De bijdrage is minimaal € 20 per jaar.

Ik word donateur

Contact met de redactie:
Contact met de donateursadministratie:

Nummers downloaden

Klankschaal 60 najaar 2019 KS voorjaar 2020 Klankschaal 58 cover

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden