weblogo-lia-3.0-5bee7628 Vrijwilligers & vacatures - Leven in Aandacht

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vrijwilligers en vacatures

samenwerkingSt. Leven in Aandacht is een vrijwilligersorganisatie. Zowel bestuur als administratie, de redacties van website en de Klankschaal en de verschillende werkgroepen draaien geheel op vrijwilligers. Iedere groep heeft zijn eigen doelstellingen en taken. Er is geen hierarchie in de organisatie.

Werkgroepen

Met veel liefde en inzet worden verschillende taken uitgevoerd of diensten geleverd. Dit betreft bestuurstaken, werkgroepen, administratie, schrijven voor website en Klankschaal, organiseren van boekenverkoop op bijeenkomsten, etc.

Locatie

Er is geen gezamenlijk kantoor. Vrijwel alle taken kunnen thuis worden uitgevoerd achter je eigen PC of laptop. Vergaderingen worden tot een minimum beperkt.

Vergoeding

Reiskosten en andere gemaakte kosten worden vergoed.

Vacatures vrijwilligers

  1. St. Leven in Aandacht organiseert steeds meer meditatiedagen en retraites. Een team van 5 inschrijfvrijwilligers verwerkt de inschrijvingen en checkt de betalingen. Dit vergt ondersteuning en coordinatie. Daarom zoeken we iemand met administratieve ervaring (liefst ook bekend met online inschrijvingen), die op wil treden als coordinator en ondersteuner van het vrijwilligersteam. Graag contact met Cilia Galesloot ().
  2. Het bestuur van Stichting Leven in Aandacht heeft als speerpunten het organiseren van verdiepingsdagen en retraites in de traditie van Thich Nhat Hanh, het ondersteunen van meditatiegroepen / sangha's, fondswerving voor projecten in Vietnam en het verzorgen van communicatie en publiciteit via magazine, website en sociale media. Daarnaast is er de administratie en boekhouding. Voor elk van die speerpunten zijn vrijwilligers actief. Om dit geheel in goede banen te leiden is een doortastend en enthousiasmerend bestuur nodig. Ieder bestuurslid is drager en contactpersoon voor een van de speerpunten. Momenteel zijn wij op zoek naar beoefenaars die een taak in het bestuur op zich zouden willen nemen. Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Frans van Zomeren (tel 06 5324 1996). Indien je belangstelling hebt voor de functie van bestuurslid, kun je een brief met motivatie en je CV sturen aan Ivonne Schuurmans ( ).
Logo Leven in Aandacht
divider Vrijwilligers & vacatures - Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden