Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vrijwilligers en vacatures

samenwerking

Stichting Leven in aandacht is een vrijwilligersorganisatie. Het organiseren van retraites en verdiepingsdagen, de redacties van de website en de Klankschaal, en taken als de administratie en de boekenverkoop worden allemaal door groepen vrijwilligers gedaan. Samen zorgen we dat zoveel mogelijk mensen in Nederland en Vlaanderen het werk van Thich Nhat Hanh leren kennen en ondersteund worden in hun beoefening van mindfulness.

Wil je helpen? Je bent welkom!

Om ons mooie werk te doen zijn vele handen nodig. Ieders bijdrage is daarom welkom, op wat voor manier dan ook. Er zijn bestuurstaken, maar ook praktische klussen. Je kunt bij een tijdelijke activiteit helpen of je voor een langere periode verbinden. Zou je je als vrijwilliger willen inzetten? Stuur dan een mailtje naar . Reis- en andere onkosten worden altijd vergoed.
Op dit moment zoeken we o.a.:

Leden redactiepoule website

Het team van de website bestaat momenteel uit een kern van 3 vrijwilligers en een kleine kring van personen die vanuit een specifieke interesse bijdragen insturen. Wij zouden het leuk vinden als meer mensen zich aansluiten bij deze redactiepoule, zodat we nog meer uiteenlopende bijdragen binnenkrijgen. Dat kan varieren van een blog tot een verslag van een meditatiedag of - weekend. Of van jouw deelname aan een bijzonder (plaatselijk) initiatief (vrede, klimaat etc). Belangstelling? Meld je via een mailtje bij Rita Zeelenberg via

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden