Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vrijwilligers

samenwerkingSt. Leven in Aandacht is een vrijwilligersorganisatie. Zowel bestuur als administratie, de redacties van website en de Klankschaal en de verschillende werkgroepen draaien geheel op vrijwilligers. Iedere groep heeft zijn eigen doelstellingen en taken. Er is geen hierarchie in de organisatie. 

Werkgroepen
Met veel liefde en inzet worden verschillende taken uitgevoerd of diensten geleverd. Dit betreft bestuurstaken, werkgroepen, administratie, schrijven voor website en Klankschaal, organiseren boekenverkoop op bijeenkomsten, etc.

Locatie
Er is geen gezamenlijk kantoor. Vrijwel alle taken kunnen thuis worden uitgevoerd achter je eigen PC of laptop. Vergaderingen worden tot een minimum beperkt.

Vergoeding
Reiskosten en andere gemaakte kosten worden vergoed. 

Vacatures vrijwilligers 

1  Bij de redactie van deze website is een vacature ontstaan. Het gaat om de redacteur die o.a. de sangha's ondersteunt bij het onderhouden van hun sanghapagina's. Ook meedenken in het communicatiebeleid van de stichting is meer dan welkom! Lees de vacaturetekst

2. Bij het Verdiepingsprogramma zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom. Je kunt je verdienstelijk maken als staflid bij de Dagen van Aandacht in Naarden, als inschrijver of als mede-organisator in de programmawerkgroep. 
Meer informatie hierover bij verdieping@aandacht.net .