Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Veelgestelde vragen

Bestellen

Bestellen is eenvoudig. Je zoekt het product(en) van je keuze en vult het aantal in, waarna je klikt op ‘toevoegen’. Het product is nu in je winkelmandje geplaatst. Als je alle producten hebt toegevoegd aan het mandje, klik je vervolgens rechts in je scherm op ‘Bekijk mandje’ en kies voor ‘afrekenen’. Doorloop alle stappen om de bestelling daadwerkelijk te plaatsen. Bestel je voor het eerst, dan dien je je te registreren nadat je hebt gekozen voor afrekenen. Mocht dit om de een of andere reden niet mogelijk zijn, dan kan je dit doorgeven of hulp vragen via .

Bestelling ophalen

Bestellingen kunnen in principe niet zelf worden opgehaald,alleen in uitzonderlijke gevallen. Dienin dat geval een verzoek in via .

Bestellen vanuit Belgie 

Is bestellen vanuit België mogelijk? Ja, wij leveren ook aan Belgische klanten.
Je kunt vanuit Belgie betalen via Bancontact of door een bankoverschrijving, je hebt dan de volgende gegevens nodig:

  • IBAN-nr NL33INGB0006798253
  • BIC-code INGBNL2A

Betaalopties

Wij ondersteunen de volgende betaalopties:

  • Bankoverschrijving: dan dien je zelf het bedrag over te maken binnen 10 dagen (anders vervalt de bestelling).
  • iDEAL (alleen voor Nederlandse klanten)
  • Bancontact.

Levertijd

De levertijd is doorgaans 2 tot 5 dagen na ontvangst van de betaling. Je bestelling is pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Is de levertijd langer, dan word je hiervan binnen 2 tot 3 dagen op de hoogte gesteld.

Verzendkosten

De verzendkosten hangen af van het gewicht van je bestelling. Deze verzendkosten worden getoond in de stap 'Verzendmethoden' in het bestelproces. Wij verzenden je pakket via PostNL, zodat wij het pakket kunnen traceren en je er zeker van kan zijn dat je het pakket goed ontvangt. Bestel je vanuit België, dan wordt het buitenlandtarief van PostNL gehanteerd.

Factuuradres en afleveradres

Ik wil de bestellingen de factuur op verschillende adressen ontvangen. Is dit mogelijk?Uiteraard is dit geen probleem. Je kunt hiervoor een ander afleveradres ingeven. Wanneer je ditkiest zullen wij het pakket versturen naar het afleveradres, de factuurwordt per email verzonden naar het factuuradres.

Betaling, ruilen, retourneren 

Ik heb een bestelling geplaatst, maar bij de betaling ging er iets mis. Wat moet ik nu doen?Indien je de juiste betalingsmethode had geselecteerd, kun je de betaling opnieuw starten. Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Log in op de site (‘inloggen’, bovenaan de pagina).
  • Kies in het menu voor webshop.
  • Je ziet rechts in het scherm ook 'Account onderhoud' staan. Klik hierop.
  • Je ziet een overzicht van je orders. Klik op 'Bekijken' voor de betreffende order.
  • Je ziet de details van je order en een logo van PayPal of iDEAL. Klik op dit logo om de betaling te hervatten.

Wanneer je een andere betalingsmethode wilt selecteren, zul je je order opnieuw moeten plaatsen.Vermeld vervolgens bij de nieuweorder in het opmerkingenveld dat je je eerdere order wilt laten vervallen.

Annuleren

Ik heb per ongeluk een bestelling via jullie website geplaatst. Hoe kan ik de order annuleren?Neem meteen contact met ons op via . Als je het ordernummer doorgeeft en aangeeft dat deze bestelling geannuleerd kan worden, dan veranderen wij dit in ons systeem.

Terugsturen

Je kunt een product binnenveertien dagen na ontvangst retour sturen. Geef dit aan ons door via . Het product moet teruggestuurd worden in de originele verpakking en compleet met alle toebehoren. Stuureen kopie van de factuur mee en de reden waarom je het product terugstuurt. De kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening. Het factuurbedrag minus de verzendkosten worden binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort op je rekening.

Ruilen

Ruilen is niet mogelijk. Wel kun je een product binnenveertien dagen na ontvangst retour sturen, zie het antwoord hierboven.

Andere vraag?

Stel deze aan ons!

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden