Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Le(u)ven in aandacht

Leuven

Adres bijeenkomst

ontvang je na aanmelding via e-mail

Contactgegevens

Geert Van Doorselaere
E.: sangha.leuven@gmail.com

Over ons

Sangha Leuven bestaat sinds oktober 2007. We zijn een Boeddhistisch geïnspireerde sangha in de traditie van Thich Nhat Hahn. We oefenen graag met elkaar om meer mindful in het leven te staan. We maken tijd om samen te stoppen, te rusten en te helen. We nemen tijd om te mediteren en zo gewaar te zijn wat zich in dit moment aan ons aandient midden in de hectiek van het dagelijks leven. Dit helpt ons in ons engagement om het pad van liefde en begrip te gaan. Het is openend om met meer mildheid en compassie naar onszelf en anderen te kijken. Samen oefenen werkt daarin erg ondersteunend.

Onze activiteiten

Normaal gezien:
De sangha komt iedere maand één keer in Leuven centrum samen tijdens het week-end, in principe steeds op de laatste zondag van de maand, van 13u30 tot 16u00. Meestal ziet zo'n middag er als volgt uit: verwelkoming, geleide zitmeditatie, korte loopmeditatie binnen, stille zitmeditatie, inspiratietekst of dvd van Thich Nhat Hanh, theepauze, wandelmeditatie in het nabijgelegen park of mindful movements en dharmadelen.

Er is ook maandelijks één of twee extra gelegenheden tot samen oefenen tijdens een kortere avondbijeenkomst ( 20u-22u), eveneens in Leuven-centrum.
Wil je liever online mediteren ? Dat kan ook bij de Vlaamse online sangha:
https://www.aandacht.net/meditatiegroepen/sangha-vinden/item/online-sangha-vlaanderen-zoom

 

Hoe kan je meedoen?

Iedereen die samen wil oefenen in de traditie van Thich Nhat Hanh is welkom. Je hoeft geen eerdere meditatie ervaring te hebben. Aanmelden kan via een mailtje naar Geert Van Doorselaere:  sangha.leuven@gmail.com

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden