Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha de Kempen

Oost-, West- en Middelbeers

Adres bijeenkomst

Hof van Heden, Achterste Heistraat 9, Oost-, West- en Middelbeers

Contactgegevens

Jan Weeda
G.: 0031 6 22 491 501
E.:
Lieve Janssens
E.:

AGENDA       OPENINGSBIJEENKOMST

Over ons

Sangha ‘de Kempen’ is ontstaan in 2018. Na een retraite in Plumvillage werden banden aangetrokken met Sangha Universiteit Eindhoven. Gezamenlijk organiseerden we een lezing met het thema “Mindfulness, de kunst van luisteren”. Na 2 stilte dagen met filmvoorstellingen ‘Walk with me’ en ‘My life is my message’ is de sangha ‘de Kempen’ voor het buitengebied rond Tilburg/Reusel/Eindhoven/Bergeijk opgericht. In de sangha ondersteunen we elkaar in de beoefening en maken ruimte voor wat we daarbij tegenkomen. Een 40 tal geïnteresseerden zorgen voor 7 tot 10 deelnemers per bijeenkomst. Bij grotere evenementen zoals een lezing of filmvoorstelling is de deelname tussen 25 en 35 personen.

Onze activiteiten

We beginnen de bijeenkomsten met een loop- of zitmeditatie. Als leidraad is er vervolgens een thema. We wisselen uit en oefenen met het thema, regelmatig met geleide meditaties. We sluiten af met een dharmasharing. Loopmeditaties worden gehouden op het naastgelegen landgoed Baest. Enkele keren per jaar houden we een dagprogramma.

Hoe kun je meedoen?

We houden maandelijkse bijeenkomsten en incidenteel aanvullende activiteiten, stiltewandelingen enzovoorts. http://www.nieuwtij.nl/home/kring-leven-in-aandacht/
Er zijn geen selectiecriteria, je kunt vrij deelnemen. We vragen wel je aan te melden zodat de ruimte kan worden voorbereid.

Kosten

Als vergoeding voor de ruimte wordt 15€ gevraagd. Kosten zijn nooit een belemmering, als dat zo is, dan is je dana welkom.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden