Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Welkom in de webshop 

In de webshop verkopen wij CD's, DVD's, kalligrafieen van Thich Nhat Hanh en nog enkele andere producten. Je kunt alles online bestellen en direct betalen via IDEAL (NL) of Bancontact (BE). Een bankoverschrijving is ook mogelijk. Een bestelling is definitief als de betaling is ontvangen. In het rechtermenu zie je het totaal van de artikelen die je aan het (winkel)mandje hebt toegevoegd. De factuur ontvang je automatisch per mail. Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

De webshop wordt verzorgd door St. Vrede Leven, die is verbonden met St. Leven in Aandacht. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

Productcategorieën

Hieronder vind je alle productcategorieën waarbinnen je verder kunt zoeken.

Overige artikelen

Overige artikelen
Hier vind je diverse artikelen, waaronder het Sanghawerkboek

Toon:
Sorteren op:
Mini kalender 2021

 Kalender met teksten van Thich Nhat Hanh en tekeningen van Nicholas Kirsten-Honshin. Afmeting 18 x 18 cm

€8.99

- +
Jaaragenda 2021

 

Agenda 2021 (weekplanner met elastiek) met teksten Thich Nhat Hanh en tekeningen van Nicholas Kirsten Honshin

€17.99

- +
Mini journal

notitieboek met teksten van Thich Nhat Hanh en gelinieerde pagina's en achtergrondtekeningen. 218 bldz.

€10.95

- +
Smullen in aandacht

recepten verzameld door Sangha Utrecht Oost. De hoofdstukken zijn:sauzen,salades,hartige taarten,bijgerechten, nagerechten. In totaal 28 recepten en contemplatie,gatha etc.

€5.71

- +
Sacred places

Kleurboek met 35 tekeningen. Zen meester Thich Nhat Hanh's geschriften over schoonheid, natuur en thuiskomen worden vergezeld door originele tekeningen door de Californische artiest Jason DeAntonis, Ieder pagina biedt poëtische inspiratie, je uitnodigend naar diepe ontspanning.

€12.50

- +
Clouds in a teacup

Kleurboek met 35 tekeningen en teksten. Zen Meester Thich Nhat Hanh bereidt de weg met wijsheden vergezeld door tekeningen van de internationaal erkende artiest Brett Cook. Met genoeg ruimte voor je om je eigen kleur en stijl te te voegen.

€12.50

- +
Klankschaal

Klankschaal (klein) met kussen in doosje

€32.50

- +
Sanghawerkboek

Sanghwerkboek 2017 . Informatie en teksten voor de gezamenlijke beoefening van mindfulness in sangha's in de traditie van Thich Nhat Hanh

€8.00

- +
Als ik adem

De bundel is een herdruk van de in 2005 in het Nederlands verschenen gedichtenbundel . Het boekje bevat een keuze uit de gedichten van Thich Nhat Hanh. Zij vormen een aanvulling op zijn boeken en leerredes. Elk gedicht nodigt de lezer uit mee te gaan in een proces van verandering. Dit gebeurt door met aandacht naar dingen te kijken waardoor inzicht ontstaat in de onderlinge verbanden.

€10.00

- +
Zonnebloem

Deze zonnebloem -  van stof gemaakt  - is speciaal gemaakt voor het 25 jarig jubileum van de Stichting Leven In Aandacht.

Het is een broche met een speld aan de achterkant waarmee je hem kan bevestigen

€5.00

- +
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden