Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

24 januari: Online lezing Br. Phap Xa op platform 30NOW

24 januari: Online lezing Br. Phap Xa op platform 30NOW

Op zondag 24 januari om 20.00 uur verzorgt br. Phap Xa een begeleide meditatie en lezing op het Nederlandse platform 30NOW. Onderwerp: Mindfulness is een bron van geluk.
Je kunt gratis live meedoen via deze link: https://www.crowdcast.io/e/m51c2xnb (inloggen vanaf 19.45 uur).

 

30NOW is speciaal opgezet om in de coronatijd live meditaties en lezingen aan te bieden over de beoefening van mindfulness en boeddhisme. Diverse boeddhistische richtingen en mindfulness trainers werken hier met elkaar samen.

Op de website 30NOW is te lezen:

Met elkaar mediteren is makkelijker. Juist in deze tijd van sociale isolatie kan je je meditatiebeoefening voortzetten door online bij elkaar te komen en je op die manier te verbinden. We kunnen niet meer zoveel naar buiten, maar gelukkig wel naar binnen. En zo kunnen we zorgen voor onze mentale gezondheid. We verzorgen bijna dagelijks een live meditatie in de ochtend van 10.00-10.30. Wekelijks zal er bovendien een live avondmeditatie en live lezing zijn ter ondersteuning van jou, je beoefening en je meditatiepad. De thema’s zorgen voor inspiratie en bieden je inzichten om wijs en compassievol om te gaan met de talloze veranderingen, onzekerheden en uitdagingen van deze tijd.

Een heel diverse groep van gecertificeerde mindfulness trainers, sprekers en ervaren retraite begeleiders heeft zich aangesloten bij dit initiatief. Onder hen dus nu ook br. Phap Xa.
Alle Live sessie zijn gratis te volgen voor iedereen.

Ga hier naar 30NOW

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden