Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

13 september 2021

Br. Phap Xa begeleidt retraites in Nederland en Vlaanderen

Medio oktober komt broeder Phap Xa van het EIAB naar Nederland en Vlaanderen om twee retraites te begeleiden. 'Weet je het zeker' is in beide gevallen de titel. De retraites gaan om het herontdekken van ons ware zelf, aldus de broeder.  We worden uitgedaagd onze overtuigingen en waarnemingen onder de loep te nemen.

"Mediteren wordt pas echt interessant wanneer we steeds nieuwe dingen blijven ontdekken over onszelf en anderen. Daarom worden we steeds uitgedaagd onze waarnemingen en overtuigingen onbevooroordeeld onder de loep te nemen. Dit gaat alleen met een zuiver meetinstrument: onze heldere geest, die onmetelijke ruimte heeft voor andere meningen en overtuigingen. Voor deze open en ruime geest zullen we in deze weekendretraite goed zorgen, door onze beoefening van mindfulness in het zitten, lopen, eten, etc. "

Praktische gegevens

bosoord loenenDe weekend retraite in Nederland wordt georganiseerd door Stichting Leven in Aandacht in het kader van het verdiepingsprogramma. Het weekend vindt plaats van 15 - 17 oktober in conferentiecentrum Bosoord in Loenen (bij Apeldoorn).
Lees meer en meld je aan

 

Dongelberg2De weekend retraite in Belgie wordt georganiseerd door Sangha Leuven. Het weekend is gepland van 22 - 24 oktober in La Maison du Chemin des Roches in Dongelberg.
Lees meer en meld je aan

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden