Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

11 maart 2023

Nieuwe website: www.thichnhathanh.nl

Sinds kort is er een nieuwe Nederlandstalige website in de lucht die gewijd is aan het gedachtegoed van Thich Nhat Hanh: www:thichnhathanh.nl

Deze website is gemaakt door Jan Veenendaal uit liefde en dankbaarheid voor Thich Nhat Hanh. Hij wil hiermee het gedachtengoed van deze bijzondere Vietnamese boeddhistische monnik, inspirator, veelgelezen schrijver en mensenrechtenactivist nog breder in de samenleving verspreiden.

Jan is bij ons bekend als lid van de orde van interzijn. Hij schrijft regelmatig blogs voor de website van Stichting Leven in Aandacht en columns voor het Boeddhistisch dagblad over zijn ongeneeslijke ziekte en de bijzondere, spirituele reis die hij hierdoor maakt. Ook heeft hij regelmatig een bijdrage aan het verdiepingsprogramma van Stichting Leven in Aandacht gegeven.

De teksten, gedichten, podcasts en meditaties op deze site zijn door Jan persoonlijk gekozen en komen uit de lezingen, boeken en gedichten van Thich Nhat Hanh.

De podcasts zijn voorgelezen meditaties, gedichten en teksten uit boeken van Thich Nhat Hanh. Zo kunnen ook moeilijk lezenden deze teksten tot zich nemen.

Jan nodigt ons van harte uit om mee te doen en er samen iets moois van te maken! Jan is te bereiken via een contactformulier op de website.