Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

14 december 2020

Online retraites Oud & Nieuw in EIAB en Plum Village

Beide kloosters - Plum Village en EIAB - bieden een online retraite aan rond Oud & Nieuw. Een gelegenheid om online samen te komen om het afgelopen jaar te beschouwen en alle uitdagingen die we in 2020 zijn aangegaan, in onze relaties, op het werk, in ons land en op de hele planeet. Hoe kan mindfulness ons helpen de moed, liefde en hoop te genereren die zo nodig zijn in deze tijd?

In deze retraites zullen we vragen onderzoeken zoals: Hoe kan de praktijk van mindfulness ons helpen om te gaan met onze sterke emoties en gedachten die we niet onder controle lijken te hebben? Hoe kunnen we moeilijkheden en lijden zien als mogelijkheden om onszelf te begrijpen en compassie te cultiveren, om onze verbondenheid met elkaar te herkennen en om samen te werken voor onze toekomst? Is er een soort mondiale ethiek die ons een bepaalde richting in het leven kan geven, of concrete richtlijnen om ons te helpen te weten wat het juiste is om te doen in ons dagelijks leven?

We nodigen u uit om u bij ons aan te sluiten, om onze collectieve energie van mindfulness te consolideren en diepgaand te kijken, zodat we de weg uit onze huidige crises kunnen zien

Overzicht online aanbod kloosters

We hebben alle online aanbod voor Kerstmis en Oud & Nieuw van de beide kloosters in de agenda gezet op onze website:

  • 24 dec Kerstviering Plum Village en EIAB
  • 27 dec Nieuwjaarsretraite EIAB
  • 28 dec Oudejaarsretraite Plum Village
  • 31 dec Oudejaarsavond EIAB
Meer informatie in de Agenda of op de websites van Plum Village en EIAB
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden