Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Welkom in de webshop 

In de webshop verkopen wij CD's, DVD's, kalligrafieen van Thich Nhat Hanh en nog enkele andere producten. Je kunt alles online bestellen en direct betalen via IDEAL (NL) of Bancontact (BE). Een bankoverschrijving is ook mogelijk. Een bestelling is definitief als de betaling is ontvangen. In het rechtermenu zie je het totaal van de artikelen die je aan het (winkel)mandje hebt toegevoegd. De factuur ontvang je automatisch per mail. Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

De webshop wordt verzorgd door St. Vrede Leven, die is verbonden met St. Leven in Aandacht. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

Productcategorieën

Hieronder vind je alle productcategorieën waarbinnen je verder kunt zoeken.

Mini kalender 2020

Productcode: MKAL20

Prijs: €9.99
Exclusief BTW: €8.26

- +

 

 

De ideale maat voor uw kantoor, tas of rugzak, deze mini kalender 2020. Taoïstische symbolen, oude beelden en de zachte weerspiegeling van de natuur ontmoeten elkaar in  Nicholas Kirsten-Honshin kunstwerk. De Thich Nhat Hanh mini kalender combineert sierlijke schilderijen Honshin's met de woorden van Thich Nhat Hanh, Zen meester, vredesactivist, en auteur. De mini-kalender is gedrukt op FSC-gecertificeerd mixed source-papier met soja-inkt op basis van een koolstof-negatieve Amerikaanse uitgeverij die heeft geplant meer dan 330.000 bomen sinds 2008. Het beschikt over Amerikaanse en Canadese wettelijke feestdagen, fasen van de maan, en de belangrijke vieringen van de grote wereldreligies.

Nieuwste artikelen

Jaaragenda 2020
€19.94 Exclusief BTW: €16.48

stars-0 Mini kalender 2020 - Leven in Aandacht

Mini kalender 2020
€9.99 Exclusief BTW: €8.26

stars-0 Mini kalender 2020 - Leven in Aandacht

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden